De Sociale Recherche van Deventer heeft tegen een 40-jarige man proces-verbaal opgemaakt voor valsheid in geschrifte en uitkeringsfraude.


Deventer – Uitkeringsfraude van 32.000 euro

De man ontving een bijstandsuitkering. Uit onderzoek door de Sociale Recherche Deventer bleek dat hij sinds 1 januari 2008 niet meer in Deventer woont. Hij woonde in een andere gemeente samen met een vrouw die werk en dus inkomsten heeft. De man had dit niet gemeld bij de gemeente Deventer.

De uitkering van de man is inmiddels beëindigd, de teveel verstrekte bijstand van 1 januari 2008 tot 24 maart 2010 is inmiddels teruggevorderd. In totaal gaat het om bijna bruto 32 duizend euro. Er is proces-verbaal opgemaakt en aangifte gedaan van fraude.

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...