Burgemeester Van Overbeeke van de gemeente Hellendoorn stopt per 1 januari 2011.

Hellendoorn – Burgmeester Van Overbeeke stopt ermee

Van Overbeeke kwam mede tot zijn beslissing door het overlijden van zijn zoon vorig jaar juli.De ambtsperiode van Van Overbeeke liep tot september 2012. De Hellendoornse burgemeester wilde graag grote ontwikkelingen in zijn gemeente afronden, maar daar is hij op terug gekomen.

Hij wil de tijd nemen voor zichzelf. Van Overbeeke is bijna 25 jaar burgemeester geweest. Sinds 1994 was hij burgemeester in de gemeente Hellendoorn. Zijn zoon werd vorig jaar in Brazilië neergeschoten door bankovervallers.

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...