De politie heeft woensdagmiddag bij een snelheidscontrole op de Zutphensestraat (N345) in Voorst aan tweehonderd automobilisten een bekeuring uitgedeeld.

Voorst – Bekeuringenregen op de weg naar Voorst

De automobilsten reden te hard op de weg waar wegwerkzaamheden bezig zijn. Er is een tijdelijke snelheidslimiet van 50 kilometer per uur in plaats van de normaal gesproken 80 kilometer per uur. Van de ruim 700 passerende voertuigen reden ongeveer 200 auto’s te hard.

De controle werd gehouden op het gedeelte tussen de rotonde naar Klarenbeek en Voorst. De politie hield de controle vanwege de wegwerkzaamheden. De actie was vooral bedoeld om automobilisten erop te wijzen dat zij hun snelheid moeten aanpassen, zodat wegwerkers veilig hun werk kunnen doen.

Over Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...