Op de snelweg A1 tussen Stroe en Kootwijk is in de nacht van woensdag op donderdag een 28-jarige zwangere vrouw om het leven gekomen door een auto-ongeluk.

Kootwijk – Zwangere vrouw verongelukt op de A1

Een 34-jarige man uit Purmerend kwam uit de richting Amersfoort en reed richting Apeldoorn toen hij om onduidelijke reden in de linkerberm terecht kwam. Vermoedelijk is hij door een stuurcorrectie vervolgens aan de andere kant van de weg in de berm beland en over de kop geslagen.

Naast de bestuurder zat de 28-jarige vrouw. Zij bleek in verwachting te zijn. De vrouw was op slag dood. De bestuurder liep een hoofdwond op en is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De politie heeft de A1 tijdelijk afgesloten in verband met onderzoek.

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...