Een van de twee 17-jarige meisjes uit Baak die betrokken was bij de dood van de 18-jarige Emiel Pardijs uit Vierakker is dinsdagmorgen aangehouden door de politie.


Zutphen – Meisje aangehouden inzake dood Pardijs

Het meisje wordt volgens de politie aangehouden omdat ze wordt verdacht van mede-plichtigheid tot de zware mishandeling, waardoor Pardijs stierf. Emiel Pardijs overleed in de nacht van zaterdag op zondag 9 mei.Pardijs was met vrienden stappen in Zutphen. Op de terugweg werd hij op de Den Elterweg in Zutphen klemgereden.

In de auto zaten een 19-jarige man, een 16-jarige jongen (beiden uit Zutphen) en de twee 17-jarige meisjes uit Baak. Pardijs bleef na een vechtpartij bewusteloos op straat achter en werd aangereden door een auto, waardoor hij overleed. De twee mannelijke verdachten zitten nog steeds vast. Het andere meisje is inmiddels niet meer verdacht.  Een rechercheteam uit Zutphen onderzoekt de zaak.

Over Salland TV

x

Check Also

De NS Dienstregeling per 2 juni

Vanaf 2 juni rijdt de NS een dienstregeling in het nationaal belang. ...