Alferink BV uit Groenlo heeft een kort geding aangespannen tegen de gemeente Olst-Wijhe in verband met de aan leg van nieuwe installaties in het nog nieuw te bouwen gemeentehuis.


Salland – Olst-Wijhe heeft kort geding aan de broek

Het bedrijf wil graag alle installaties in het gemeentehuis aanleggen, maar is bij de selectieprocedure gedeeltelijk buiten de boot gevallen. Alferink mag wel een offerte indienen voor de elektrotechnische installaties, maar niet voor de werktuigkundige onderdelen.

Volgens de gemeente hadden vijf andere bedrijven namelijk betere papieren en de gemeente wil dat die bedrijven nu aangeven hoeveel het kost als ze alle installaties aanleggen. Alferink BV is het daar niet mee eens en wil een nieuwe beoordeling. Volgens het bedrijf hoort het bij de vijf beste bedrijven.

Over Salland TV

x

Check Also

Corona Actueel 12 mei

Corona Actueel van woensdag 12 mei 2021 in Veiligheidsregio IJsselland. Salland is ...