De rechtbank Zutphen heeft drie mannen veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor een serie overvallen in Apeldoorn.


Apeldoorn – Flinke straffen voor jeugdige overvallers

De mannen van 19, 20 en 21 jaar oud, beroofden in november en december in totaal zes eetgelegenheden. De 21-jarige moet 6 jaar de cel in, de 20-jarige 4,5 jaar. De 19-jarige kreeg 4 jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk. Justitie had straffen tot 8 jaar geëist. De overvallen maakten een diepe indruk op de horeca in Apeldoorn, en daarom vindt de rechtbank hoge straffen op zijn plaats. Ook merkte de rechtbank op dat de overvallen met opvallend veel gemak gingen.

Over Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...