Basisschool Dol-Fijn in Deventer krijgt 21 juni bezoek van prinses Máxima.


Deventer – Maxima komt langs op basisschool Dol-fijn

Ze is dan te gast bij een ouderavond over financiële opvoeding. Ouders van kinderen uit de groepen 7 en 8 discussiëren met elkaar over onderwerpen als zakgeld, het doen van klusjes in huis en de mobiele telefoon.

Een medewerker van het Nibud houdt er ook een lezing en geeft praktische tips over onder meer zakgeld. Daarna gaan de ouders in groepjes uiteen om het onderwerp te bespreken. Prinses Máxima is aanwezig bij de lezing en doet ook mee aan de discussiegroepen.

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...