Go Ahead Eagles heeft twee jonge spelers aangetrokken voor volgend seizoen.


Deventer – GAE heeft twee nieuwe spelers

Dat maakte de club uit de Jupiler League afgelopen maandagavond bekend. Doelman Sergio Padt wordt gehuurd van Ajax. Aanvaller Michal Janota komt transfervrij over van Feyenoord. Beide spelers zijn negentien jaar.Padt werd afgelopen seizoen in de winterstop verhuurd aan Haarlem.

Door het faillissement van die club speelde hij slechts één wedstrijd. De Poolse aanvaller Janota speelde op huurbasis voor Excelsior. Hij kwam in zijn periode bij Feyenoord tot zes duels in de hoofdmacht. Janota ondertekende in Deventer een contract voor twee seizoenen.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...