Op de Bokkingshang is dinsdagavond een 45-jarige man uit Diepenveen aangehouden. Hij was doorgereden na een aanrijding en was onder invloed.

Deventer – Man rijdt door na aanrijding

Op het moment dat hij door politiemedewerkers werd aangesproken kon hij niet goed praten, was onvast ter been en rook naar alcohol. Eerder was de man doorgereden nadat hij met zijn auto het voorwiel van een fiets van een 15-jarige Deventerse had geschampt op de Emmastraat.

Het meisje kwam hierdoor ten val en raakte gewond aan haar enkel. Een tweede fietsster kwam eveneens ten val doordat de 15-jarige tegen haar aan viel. De Deventerse heeft aangifte gedaan. De man werd ter ontnuchtering ingesloten. Zijn rijbewijs werd meteen ingevorderd.

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...