Bij een huiszoeking in drie panden aan de Zweedsestraat in Deventer zijn een man en een vrouw uit Deventer aangehouden. De huiszoeking werd gedaan op verzoek van de Duitse justitie vanwege een drugsonderzoek.


Deventer – Aanhouding drugsdealers

De politie IJsselland deed huiszoeking vanwege een onderzoek naar witwaspraktijken. De vrouw is aangehouden voor het bezit van een vuurwapen. De man werd gearresteerd vanwege het drugsonderzoek van de Duitse politie. De rechter beslist over uitlevering van de man aan Duitsland. Bij de huiszoeking werden een vuurwapen, twee personenauto’s en twee campers, een geldbedrag en de administratie in beslag genomen.

Over Salland TV

x

Check Also

26 juni: oud papieractie buitengebied Olst

Nu de zomer in volle glorie is begonnen en de maatregelen rondom ...