Een 40-jarige Deventenaar is maandagochtend 17 mei, bij een verkeersongeval in Epse om het leven gekomen.


Epse – Deventenaar dodelijk verongelukt

Het slachtoffer bestuurde een bestelauto en reed rond 07.55 uur op de N348, vanuit de richting Zutphen. Hij raakte op de N348, buiten de bebouwde kom van Epse, van de weg en botste vervolgens tegen een boom.

De man is ter plaatse overleden. De verkeersongevallendienst van de politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. De politie verzoekt getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, contact op te nemen via 0900-8844.

Over Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...