Een 23-jarige man uit Zwolle is overleden nadat hij bij een opstootje tijdens een potje voetballen op een trapveldje een harde schop had gekregen.

Zwolle – 23-jarige doodgeschopt bij potje voetbal

De politie meldt dat een andere voetballer is aangehouden. Deze 23-jarige man had het slachtoffer tijdens het opstootje opzettelijk op zijn bovenlichaam geschopt. De spelers waren allemaal vrienden en bekenden van elkaar, die wekelijks op het pleintje samenkwamen om te voetballen. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Wel meldt de politie dat alle voetballers direct probeerden het slachtoffer te reanimeren. Het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt of de schop inderdaad de directe doodsoorzaak is geweest, of dat het slachtoffer misschien iets anders onder de leden had.

Over Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...