De politie onderzoekt een ongeluk, waarbij in de nacht van zaterdag op zondag 11 april een 45-jarige vrouw uit Wilp zwaar gewond raakte.

Teuge – Ernstig ongeval met Solex

Zij raakte op de Zandenalle in Teuge betrokken bij een ongeval. Het ongeluk werd omstreeks 02.10 uur bij de alarmcentrale gemeld. In afwachting van de komst van de ambulance verleende een passant eerste hulp. Bij de aanrijding waren twee solexbestuurders betrokken en een voetganger.

De vrouw liep ernstig hoofdletsel op en is naar het ziekenhuis overgebracht. De andere solexbestuurder, een 35-jarige plaatsgenoot liep een hoofdwond op en kon naar huis. Van de voetganger, een 29-jarige man uit Teuge is geen letsel bekend. Van de beide bestuurders is wel een bloedproef genomen omdat zij alcohol hadden gedronken.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...