Uitgaanscentrum Zaal Dijk in Lemele beleefde weer eens een onrustig stapweekend.

Lemele – Jeugd heeft nog steeds losse handjes

In Zaal Dijk Lemele heeft de politie twee mannen aangehouden. Dat zijn een 16-jarige knaap uit Vroomshoop en een 18-jarige uit Lemele. In beide gevallen worden ze verdacht van het plegen van geweld. De Vroomshoper had een 16-jarige uit Luttenberg een kop-stoot gegeven. Het was de reden voor meer onrust want er ontstond ook onenigheid tussen groepen, waarbij een 18-jarige uit Vilsteren een 17-jarige Ommenaar sloeg.

Die zou knaap uit Vilsteren hebben uitgescholden. En er was ook een 18-jarige uit Lemele. Die ‘stal’ de portemonnee van een 15-jarige Raaltese. Doe kon ze terugkrijgen voor een muntje. Hij gaf de portemonnee terug maar ging naar een 15-jarige jongen uit Luttenberg om die vervolgens in het gezicht te slaan. Eerst één keer maar later stompte hij de jongen nog twee keer. De 18-jarige lastpak is aangehouden.

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...