Twee mannen hebben woensdagavond rond 21.10 uur aan de Hoge Hondstraat geprobeerd een 46-jarige vrouw uit Deventer te beroven van haar tas.

Deventer – Gewelddadige poging tot beroving van 46-jarige

De vrouw liep over de stoep toen ze plotseling voetstappen achter zich hoorde. Toen ze omkeek zag ze twee mannen vlak achter haar lopen. Ze voelde zich niet veilig en hield haar tas stevig vast.

Direct daarop voelde ze dat één van de mannen de tas probeerde te pakken. De vrouw begon te schreeuwen. De man legde zijn hand over haar mond, duwde haar hardhandig op de grond en schopte haar tegen de rug. Toen omwonenden reageerden op het geroep van de vrouw gingen de mannen er zonder buit vandoor richting de Tessenmacherstraat.

De daders zijn twee licht getinte mannen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar. De politie is op zoek naar getuigen. Tijdens het voorval zijn er verschillende auto’s gepasseerd. Eén automobilist stopte zelfs even. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via 0800-7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...