Wat een optreden met bekende krakers had moeten worden, is voor de meiden van LUV zaterdag in Ulft letterlijk geëindigd in een koude bierdouche.


Ulft – LUV niet welkom op het podium

Patty, Marga en José hielden het na 20 seconden al voor gezien toen het publiek met bier ging gooien. LUV was door de organisatie van de Kolde Kermis geboekt als “prettige verrassing” in het programma.

Toen LUV inzette, reageerde het publiek met een lading bier richting podium. Met een ‘nog veel plezier’ namen Patty Brard en haar collega’s afscheid van Ulft. De organisatie riep het publiek daarna tot de orde. Artiesten verdienen respet, en gooien met bier hoort daar niet bij, aldus de organisatie. Het kwaad was toen al geschied. 

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...