Twee 17-jarige jongens zijn vrijdag neergestoken in een speeltuin in Apeldoorn.

Apeldoorn – Jongens neergestoken in speeltuin

Uit het niets werden ze belaagd door twee volstrekt onbekende jongens. Een getuige kwam tussenbeide, hij werd vervolgens bedreigd. Van de daders ontbreekt elk spoor, meldt de politie. Net na 13.00 uur werden de twee in een speeltuintje bij de Asselsestraat en Sprengenloo aangevallen. Ze werden met een scherp voorwerp gestoken en raakten gewond.

Ze zijn door een arts behandeld aan hun verwondingen. De twee daders, een jongen van 1,70 meter lang met een licht getinte huidskleur en een jongen van ongeveer 1,80 tot 1,85 lang met een donkere huidskleur, fietsten weg. De politie is een onderzoek gestart.

Over Salland TV

x

Check Also

Alcoholverkoop in Overijssel piekte voor 1 juli: stijging van ruim 75 procent

Inwoners van Overijssel hebben in de weken voor 1 juli, toen de ...