In de gemeente Raalte lag veel wegwerk stil door de vorstperiode., maar dat is nu voorbij.

Raalte – Werkzaamheden aan de wegen beginnen weer

Maandag 1 maart starten de werkzaamheden aan het riool in de Vlaminckhorstweg in Heino weer. Doordoor is de Canadastraat in Heino ter hoogte van de Vlaminckhorstweg gedurende een week afgesloten. In Raalte wordt het werk in de Blekkerhoek en de Domineeskamp hervat.

Voor het aansluiten van de regenwaterberging Domineeskamp op het riool, is de rijweg van de Domineeskamp een week lang afgesloten. Daarna is de Lifgerusstraat ook een week afgesloten voor de aansluiting van de berging op het riool in die straat. De omleidingen voor de wegafsluitingen worden aangegeven.

Over Salland TV

x

Check Also

Vandaag in 2013: Bastille brengt Bad Blood uit!

Bad Blood is het debuut-studioalbum van de Britse band Bastille. Het werd ...