Op de Deventerweg bij het plaatsje Bussloo is woensdagochtend bij een ongeval een 10-jarige jongen ernstig gewond geraakt.

Voorst – 10-jarige jongen aangereden door militairen

De jongen is met een traumahelikopter naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. De politie meldt dat de jongen deel uitmaakte van een groepje, onder wie zijn ouders, waarna een aanrijding volgde met een auto.

Die auto reed vanuit Wilp richting Voorst en werd bestuurd door twee militairen. Het ging niet om een militair voertuig of een militaire colonne. De politie en de marechaussee onderzoeken de toedracht van het ongeluk.Het ongeluk gebeurde om kwart over tien. Dat zou zijn geweest ter hoogte van de kerk en de school in Bussloo.

Over Salland TV

x

Check Also

Vandaag in 2013: Bastille brengt Bad Blood uit!

Bad Blood is het debuut-studioalbum van de Britse band Bastille. Het werd ...