Vijf dagen na de start van de inzamelingsactie voor Haïti is er al 6,5 miljoen euro binnengekomen op giro 555.


Landelijk – Ruim zes miljoen binnen op giro 555

Dat bedrag wordt door de regering nog eens verdubbeld tot 13 miljoen. Donderdag organiseren de commerciële en publieke zenders een gezamenlijke actie op radio en televisie. Op RTL4, SBS6 en Nederland 1 is ‘s avonds een inzamelingsprogramma te zien. De radiozenders beginnen al vroeg in de ochtend met Radio555. Artiesten schuiven live aan bij de dj’s. Ook zijn ze in het callcenter waar mensen naar toe bellen om een gift door te geven.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...