Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) heeft de vijftien rij-examens die donderdag vanuit de Lindeboom in Schalkhaar stonden gepland, moeten afzeggen.


Schalkhaar – Rijexamens gaan niet door

Vooral donderdagochtend zorgde de sneeuw voor te veel hinder om de examens doorgang te kunnen laten vinden. De vijftien kandidaten krijgen een nieuwe oproep. Landelijk heeft het CBR in december en in de eerste dagen van deze maand al 13.000 examens moeten uitstellen.

Het CBR maakt zich ook zorgen over plannen bij verschillende gemeenten om alleen nog maar op de hoofdwegen te strooien nu het strooizout opraakt. Omdat de examens van het CBR zich voor een groot deel binnen de bebouwde kom afspelen, is het moeilijk om in deze periode examens af te nemen.

Over Salland TV

x

Check Also

Hans de Vroome Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Hans de Vroome is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. ...