De politie is een onderzoek gestart naar een graffitispuiter die in Deventer op meerdere locaties zogenaamde tags (handtekeningen) achterlaat.


Deventer – Politie zoekt fanatieke graffitispuiter

In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 december is een schoolgebouw aan de Snipperlingsdijk beklad met zwarte verf en diverse tags. Dezelfde tags zijn ook aangetroffen op het Vogeleiland, in het Nieuwe Plantsoen, op een oliebollenkraam aan de Singel en op een garage aan de Van Vlotenlaan.

Diverse personen hebben aangifte gedaan. De politie wil graag in contact komen met mensen meer weten over deze zaak of getuige zijn geweest van de activiteiten. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via telefoon 0800-7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei geen trein maar bus: Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats ...