In verband met het 40 jarig jubileum van Het Dijkhuis in Bathmen is vorige week door Wieteke van Dorth het eerste exemplaar van een foto jubileumboek uitgereikt waarin foto’s staan van alle ouderen die in het jubileumjaar 2009 in ’t Dijkhuis wonen.

Bathmen – t’Dijkhuis presenteert het Jubileumfotoboek

Het boek is voor alle bewoners, familieleden, vrijwilligers en als cadeautje aan de Bathmense bevolking. De inwoners van Bathmen kunnen het boek gewoon gratis afhalen. Het is een prachtig boek waarin de broosheid van ouderen te zien is en in combinatie met de jeugdfoto is ook te zien hoe de ouderdom mensen compleet heeft verandert. Als u het digitaal wilt bekijken het staat hier.

Over Salland TV

x

Check Also

26 juni: oud papieractie buitengebied Olst

Nu de zomer in volle glorie is begonnen en de maatregelen rondom ...