De politie heeft donderdagavond een helikopter ingezet bij de jacht op twee inbrekers in Epse.


Epse – Achtervolging van inbrekers met een helicopter

De mannen waren op heterdaad betrapt bij een poging in te breken aan de Middenweg. Omdat sprake is van een golf aan inbraken in dit gebied was de politie aan het posten. De mannen wisten echter te ontkomen. Ze vluchtten te voet.De politie zette bij de speurtocht een helikopter in.

Een woordvoerder van de politie verklaarde de zware inzet van middelen door te verwijzen naar de golf aan inbraken in de afgelopen periode. De politie gaf ook een sms-alert uit in het gebied met een straal van vijftien kilometer rondom de plek van de inbraakpoging.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...