Zaterdagmiddag 17 oktober heeft er brand gewoed in het voormalige wokrestaurant en de bijbehorende woning in Ommen.

Ommen – Brand in leegstaand wokrestaurant

De brand is rond 14.20 uur ontstaan in de woning. De brandweer is meteen gestart met blussen. In verband met de rookontwikkeling heeft de politie uit voorzorg het advies gegeven ramen en deuren te sluiten. Rond 18.30 uur was de brand onder controle. Er komt een onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Tijdens de rookontwikkeling zijn metingen verricht naar koolmonoxide en zwaveldioxide. Deze stoffen zijn niet aangetroffen. In het pand was een beperkte hoeveelheid asbest aanwezig. De brandweer heeft in het gebied gezocht naar asbestdeeltjes. Deze deeltjes zijn alleen aangetroffen in de directe omgeving van het pand. Ommen laat onderzoek doen of er schadelijke roetdeeltjes zijn neergekomen.

Over Salland TV

x

Check Also

Corona Actueel 14 april

Corona Actueel van woensdag 14 april 2021 in veiligheidsregio IJsselland. Salland is ...