In een wijngaard in het Italiaanse Trentino is Deventenaar Egbert Baas dood aangetroffen.

Italië – Deventenaar dood aangetroffen in boomgaard

Dat bericht meldden de Italiaanse media afgelopen zaterdag. De 56-jarige stierf volgens de autoriteiten een natuurlijke dood. Bij de lijkschouwing bleek dat de man al dagen niet had gegeten, terwijl hij 30.000 euro op zak droeg. Omwonenden hadden de Deventenaar in de afgelopen dagen al in verwarde toestand opgemerkt in de wijngaard.

Hij vroeg boeren om geld, maar weigerde verder hulp. Ook een slaapplaats wees hij af. Volgens artsen was de man waarschijnlijk mentaal zo in war dat hij zelfs de drang tot eten en drinken verloor. Hoe en wanneer de man in Italië terechtkwam, is onduidelijk. Interpol werkt aan de zaak.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...