Politie IJsselland zet een hyvespagina www.politie-zwolle.hyves.nl in om twee overvallen op te lossen.

Zwolle – Politie zoekt hulp van hyvers

Op de site zijn beelden geplaatst van een overval op zaterdag 3 oktober aan de Hogekampspassage in Zwolle. Een 19-jarige Zwollenaar werd toen na het pinnen door drie personen getrapt, geslagen en uiteindelijk beroofd.

Een dag eerder werd op de Ruusbroecstraat een 36-jarige Zwollenaar door vijf mannen van zijn fiets getrokken. Toen de man op straat lag, werd hij geschopt door zijn belagers die er vervolgens met zijn geld en telefoon vandoor gingen. Met de inzet van Hyves hoopt de politie met name jongeren uit Zwolle en omgeving te bereiken die meer informatie hebben over de overvallen.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...