Het treinverkeer van en naar Deventer ligt deze maand 9 dagen stil.

Deventer – Treinverkeer ligt weer 9 dagen stil

Het gaat om de herfstvakantieperiode van 17 t/m 25 oktober. In opdracht van ProRail vernieuwt VolkerRail spoor en wissels op station Deventer. Verder zijn er diverse werkzaamheden op de spoorlijnen van Deventer naar Zwolle, Apeldoorn, Zutphen en Rijssen. De NS zet bussen in.

Tijdens deze 9 dagen rijden er geen treinen van en naar Deventer. NS zet in plaats daarvan bussen in op de trajecten rondom station Deventer. Nabij station Deventer-Colmschate (op de parkeerplaats bij recreatiecentrum De Scheg) wordt een bustransferium ingericht. Alle NS-bussen rijden via dit transferium, waar reizigers kunnen overstappen op NS-bussen in andere richtingen.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Oost-Nederland kan rekenen op 179 miljoen euro uit Europa voor innovatie en herstel MKB

De provincies Overijssel en Gelderland ontvangen de komende jaren 179 miljoen euro ...