Het Raalter college heeft plannen om de brandweerkazerne van Heeten te verhuizen naar de Telgenweg, naast bouwbedrijf Loohuis.

Heeten – College wil brandweer gaan verhuizen

Het is dan de bedoeling om de huidige kazerne te verkopen. Het brandweerteam Heeten is momenteel gehuisvest in een kazerne aan de Uilenbroekstraat in Heeten. Wethouder Elferink zegt hierover: “deze kazerne voldoet op geen enkele wijze meer aan de minimale gebruikseisen”.

“We hebben daarom onderzoek gedaan naar verschillende opties. Zo is er gekeken naar verbouwen van de huidige kazerne, en naar een nieuwbouwvariant op vier andere locaties. En op basis van dit onderzoek hebben we dus gekozen voor nieuwbouw van de brandweerkazerne aan de Telgenweg.”

 

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...