Agenten hebben zondagochtend op de Brink twee mannen aangehouden die vrouwen lastig vielen in een horecagelegenheid en uit het pand werden gezet door de beveiliging.

Deventer – Amsterdammer brengt Hitlergroet aan de politie

Toen ze buiten stonden waren ze opnieuw vervelend. Agenten vorderden dat ze weg moesten gaan, maar ze voldeden niet aan dat bevel. Eén van de mannen, een 36-jarige Amsterdammer, bracht daarna de Hitlergroet.

Hij is aangehouden voor belediging. De andere man, een 47-jarige man uit Deventer, weigerde nog steeds om de Brink te verlaten. Hij is aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel. Er is procesverbaal opgemaakt.

 

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...