Op de Beestenmarkt in Deventer is zaterdagavond omstreeks 20.30 uur een grote vechtpartij uitgebroken tussen voetbalsupporters.

Deventer – Hooligans raken slaags op de Beestenmarkt

Het ging volgens berichtgeving op de Stentor site om een groep van ongeveer 200 mensen. Vermoedelijk waren ze aanhang van GAE, FC Twente en Ajax. De groepen gooiden stenen naar elkaar en riepen leuzen over en weer. Ook vernielden ze een auto op de Beestenmarkt. Na 15 minuten trokken de Twente en Ajax supporters richting het centrum en liepen verder richting de Singel. Pas op dat moment verschenen er politiewagens in de stad.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...