GAE heeft vrijdag het eerste puntenverlies geleden in de Jupiler Leaque.

Deventer – GAE verliest uit tegen Excelsior

De ploeg speelde met 1-1 gelijk op bezoek bij Excelsior. GAE kwam al vroeg op achterstand door Tim Vincken, die zijn debuut in de tweede minuut meteen waarmaakte met een treffer. Na het flitsende begin gebeurde er niet echt veel. GAE kwam wel langszij met een gelijkmaker.

Sander Post kopte deze 1-1 binnen. Na de gelijkmaker had de thuisploeg het meest recht op de overwinning, maar de 1-1 bleef op het bord staan. Opvallend was het flinke aantal gele kaarten dat uitgedeeld werd door scheidsrechter Winter. De scheidsrechter trok maar liefst acht keer een gele kaart. GAE blijft wel de lijstaanvoerder in de Jupiler League.

 

Over Salland TV

x

Check Also

RTV Oost benoemt Judith Hartman tot directeur-bestuurder

Judith Hartman (48) wordt de nieuwe directeur-bestuurder van RTV Oost. Zij volgt ...