Wethouder Yayeri Blijdenstein heeft dinsdagmorgen om 7.15 uur het startsein gegeven voor de eerste zwemlesgroep in de ochtend.


Raalte – Vroege zwemlessen van start in Raalte

Vanaf nu is het voor kinderen mogelijk in de ochtend zwemlessen te volgen. Maar liefst zestien kinderen namen deel aan deze eerste les in zwembad Tijenraan, waar ze werden getrakteerd op een lekkere krentenbol. Wethouder Blijdenstein is blij met de introductie van de vroege lessen. “Samen met de afdeling sport ben ik al enige tijd bezig om dit op te zetten. Met deze ochtendlessen bieden we werkende ouders meer mogelijkheden om zelf met hun kinderen naar het zwembad te gaan.

De zwemlessen in de ochtend worden gegeven op dinsdag en donderdag, van 7.15 tot 8.05 uur. Voor meer informatie over de zwemlessen in de ochtend kunnen mensen informatie vinden op de site van de gemeente Raalte. Ook kunnen mensen bellen met het zwembad Tijenraan.

 

 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Huisartsen in Zwolle, Deventer en Kampen geven coronaprik in GGD-vaccinatielocaties

Huisartsen in Kampen en vier huisartsenpraktijken in Zwolle geven de coronaprik in ...