In de nacht van zondag om maandag is een 28-jarige vrachtwagenchauffeur uit Deventer om het leven gekomen bij een ongeluk op de Ruurloseweg net buiten Vorden.

Vorden – Deventer vrachtwagenchauffeur overleden na ongeval

Het ongeluk gebeurde om halfvier ‘s nachts. De chauffeur van de tankwagen, raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt. De vrachtwagencombinatie botste tegen enkele bomen, kantelde en kwam vervolgens tegen een dikke boom tot stilstand. De bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hulpdiensten sloten daarop de weg af, waarna het verkeer werd omgeleid. De verkeersongevallendienst heeft de exacte oorzaak van het ongeval in onderzoek.

Over Salland TV

x

Check Also

Gratis activiteiten tijdens Zomertour in Buitenzwembad De Tippe

Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De ...