Op een bedrijfsterrein aan de Nieuwe Deventerweg zijn zondagochtend twee mannen overlopen tijdens een inbraak.

Raalte – Man overloopt inbrekers en zet achtervolging in

Een oplettende buurman alarmeerde de 57-jarige eigenaar uit Raalte. Die reageerde meteen. Bij zijn bedrijf trof hij een verbroken hek aan en daarachter een auto met twee mannen. Om hen de weg te versperren, blokkeerde hij met zijn eigen auto de uitgang en belde de politie.

Vervolgens duwden ze met hun auto caravans opzij en reden weg. Ook de vrouw van de eigenaar, die net was aan komen rijden, probeerde de mannen te hinderen door tegen hun auto aan te rijden. De eigenaar heeft de vluchtauto enige tijd achtervolgd, maar vanwege het gevaarlijke rijgedrag staakte de man de achtervolging. De politie heeft ook nog een tijdje gezocht, maar helaas nog zonder resultaat.

Over Salland TV

x

Check Also

Corona Actueel 3 maart

Corona Actueel van woensdag 3 maart 2021 in veiligheidsregio IJsselland. Ga voor ...