De vijf geselecteerde architecten voor het ontwerp voor een nieuw gemeentehuis presenteren op 2 september hun visie op het nieuwe gebouw voor de gemeente Olst-Wijhe.

Olst – Wijhe -Presentatie visie bouw nieuw gemeentehuis

Deze beoordelingscommissie bestaat uit vertegenwoordigers van de verenigingen voor Plaatselijk Belang, de raadsleden, het college, de ondernemingsraad, de projectgroep gemeentehuis, een stedenbouwkundige en een welstandsarchitect.

Deze commissie geeft dan advies aan het college, die op 8 september besluiten welke architect het nieuwe gemeentehuis mag ontwerpen. De bouw van het gemeentehuis aan de Raalterweg in Wijhe staat gepland voor augustus 2010 tot en met oktober 2011.

Over Salland TV

x

Check Also

Corona Actueel 3 maart

Corona Actueel van woensdag 3 maart 2021 in veiligheidsregio IJsselland. Ga voor ...