Bij een overval op een bestelbus in Wilp hebben twee mannen maandagmorgen een hoeveelheid rookwaar gestolen.

Wilp – Overval op bestelbus

De twee dwongen de chauffeur die bezig was met het leveren van sigaretten te stoppen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij nadat ze waren ingestapt, verder rijden. De chauffeur kreeg ook een klap, maar raakte niet gewond. Na de korte ontvoering tussen 10 en 11 uur besloten de overvallers de chauffeur uit zijn bus te zetten.

Vervolgens zijn ze vertrokken met de bus. De bus is een witte VW Transporter met rode pijl op de motorkap en tekst op de zijkant. De chauffeur heeft via een passant om hulp gevraagd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

Over Salland TV

x

Check Also

Uniek in de geschiedenis van de Provinciale Statenvergadering – ‘Nedersaksisch in de Statenzaal’

Zwolle, 2 maart 2021 Bijzondere dag in geschiedenis van de Provinciale Statenvergadering ...