Een 16-jarig meisje uit Deventer heeft aangifte gedaan, nadat zij samen met een ander meisje zondag 28 juni in de trein zijn lastiggevallen door een jongeman.

Deventer – Meisjes lastiggevallen in trein door jongeman

Dit gebeurde op het traject tussen Deventer en Olst. De meisjes zaten op dat moment in een lege coupé. Vier mensen die in het bovenste deel van de trein zaten kwamen op het geschreeuw af, waarna de man de coupé uitvluchtte en in Olst de trein verliet.
De politie wil graag in contact komen met deze getuigen. Hen wordt verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Ook anderen die informatie hebben over deze zaak kunnen dit melden. Volgens het signalement is de verdachte begin twintig, 1.70 m. lang en getint van huidskleur. De man heeft kort, zwart krullend haar, bruine ogen en een gouden voortand. Hij droeg die dag een zwart shirt met korte mouw en opdruk, een blauwe spijkerbroek en een grote ring aan zijn linkerhand. De man sprak met buitenlandse tongval.

Over Salland TV

x

Check Also

Gratis activiteiten tijdens Zomertour in Buitenzwembad De Tippe

Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De ...