Maandag 29 juni geeft wethouder Yayeri Blijdenstein het startsein voor de aanleg van drie kunstgras voetbalvelden in de gemeente Raalte. De wethouder gaat met een shovel op het sportpark van de SV Raalte aan de Jan van Arkelstraat grond afgraven.

Raalte – voetbalclubs krijgen kunstgras

Met deze handeling wordt de start gegeven voor de aanleg van drie kunstgras voetbalvelden in Raalte: één veld bij SV Raalte en twee velden bij Rohda Raalte. De werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens de zomerstop. De drie kunstgrasvelden moeten vóór 1 september 2009 opgeleverd worden. In 2010 staat de aanleg van een volgend kunstgrasveld gepland op sportpark de Kampen in Heino.

Over Salland TV

x

Check Also

Inbreng telers gevraagd voor toekomst Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw

Het Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw is een netwerk van en voor akkerbouwers. Het ...