Er komt geen 'algemeen bijzondere' basisschool in Raalte-Noord.

Raalte – Geen bijzondere basisschool in Raalte-Noord

Een verzoek van de Stichting Christelijk Onderwijs Salland is afgewezen door de gemeenteraad. De stichting kan nog wel beroep aantekenen bij de minister. De raad denkt dat er te weinig belangstelling is voor bijzonder onderwijs in Raalte.

Bovendien zou de school de positie van het openbaar onderwijs verslechteren. Oorspronkelijk wilden zowel een christelijke school als een openbare school een vestiging in de wijk Raalte-Noord. Maar voor beide onderwijsvormen zijn er niet genoeg leerlingen. De Stichting Christelijk Onderwijs Salland wilde daarom als oplossing een algemeen bijzondere school oprichten.

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...