Bij een verkeersconflict in Apeldoorn heeft een 46-jarige automobilist twee scooterrijders van 16 en 17 jaar mishandeld.

Apeldoorn – Man pakt jeugdige scooterrijders

In de nacht van zaterdag op zondag zaten de tieners samen op een scooter, toen ze plotseling moesten remmen voor een stilstaande auto. Nadat de scooterrijder was afgeremd en de auto passeerde, ontstond er een conflict tussen de scooterrijders en de automobilist.

Tijdens het conflict zouden de beide jongens geslagen zijn. De automobilist is na het incident weggereden, waarna de scooterrijders de politie alarmeerden. Korte tijd later werd de 46-jarige Apeldoorner thuis aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Over Salland TV

x

Check Also

Alcoholverkoop in Overijssel piekte voor 1 juli: stijging van ruim 75 procent

Inwoners van Overijssel hebben in de weken voor 1 juli, toen de ...