De SP in Deventer wil opheldering over het feit dat thuiszorgorganisatie Carinova een zorgstop van zes weken invoert.

Deventer – SP is kwaad over zorgstop bij Carinova

Het budget is op en daarom worden de komende tijd geen nieuwe cliënten aangenomen uit Deventer, Holten, Raalte of Olst-Wijhe. De SP is bezorgd over de situatie en vraag het college om opheldering. Carinova verleend wel zorg aan terminale patiënten en aan patiënten van wie op grond van medische noodzaak geen uitstel mogelijk is. Als een cliënt voor Carinova kiest maar niet zes weken wil of kan wachten dan verwijst de organisatie de cliënt terug naar het zorgkantoor.

Over Salland TV

x

Check Also

Gemeente Olst-Wijhe maakt werk van energiebesparing

De gemeente Olst-Wijhe ontving een flinke subsidie van de Rijksoverheid om inwoners ...