Er is afgelopen zaterdag een boete en een dwangsom uitgereikt aan een grondeigenaar in Den Ham.

Twenterand pakt piratenfeesten ook al aan

In een weiland stond een zendmast met spullen. Een 16-jarige jongen verzorgde er een illegale uitzending ter voorbereiding van een piratenfeest. Er waren 10 mensen aanwezig. Ook trof de politie er 33 kratten bier aan. De grondeigenaar kreeg een boete omdat hij geen vergunning voor het festijn had. 

De man kreeg ook een dwangsom van 10.000 euro uitgereikt als hij niet voor 20.00 uur de feesttent had weggehaald.  Voor Twenterand was dit de eerste dwangsom. De eigenaar koos eieren voor zijn geld en haalde de spullen weg.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...