In het begin van de middag is de verdachte van het Apeldoornse Koninginnedagdrama per ambulance ontkleed, met meerdere infusen in het Deventer ziekenhuis aan de Rielerenk binnengebracht.

Dader aanslag Koninklijk Huis in Deventer Ziekenhuis

De zwaargewonde bestuurder van de zwarte auto is daarna in het Deventer ziekenhuis geopereerd. Bij het incident in Apeldoorn was opzet in het spel. Dat zei de burgemeester van Apeldoorn. Totaal zijn er 17 slachtoffers te betreuren, 4 personen zijn overleden, daarbij zijn een aantal zwaargewonden te betreuren. De gewonden van het drama in Apeldoorn zijn naar tenminste vier verschillende ziekenhuizen overgebracht. Inmiddels blijkt dat er veel slachtoffers zijn die als ooggetuige traumatische ervaringen hebben meegemaakt.

Over Salland TV

x

Check Also

Doe mee en win gratis toegangskaarten voor Julianatoren!

Van 8 tot en met 14 juni 2015 geven we iedere dag ...