Tijdens de drukbezochte en gezellige Lente Fair bij Erve Nienhuus van de fam. den Heijer in Bathmen, werd afgelopen zondag voor het eerst de Sallandse promowagen aan het publiek gepresenteerd.

Lente Fair lekker druk

Samen met de stichting Recreatie Deventer Buiten werkt het Sallands Bureau aan de uitvoering van het LEADER Salland project “Met Salland de boer op”. Door financiële bijdragen van Europa, provincie Overijssel en de gemeente Deventer, Raalte en Olst-Wijhe kon de Sallandse promowagen aangeschaft en ingericht worden.

Met het project “Met Salland de boer op” geeft het Sallands Bureau voor Toerisme in nauwe samenwerking met de Stichting Recreatie Deventer Buiten, een push aan de promotie van het kleinschalige agrarische en toeristische product in Salland.

Over Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...