Bij McDonald’s in Deventer zijn in de nacht van zondag op maandag voor de derde keer in enkele maanden ruiten vernield.

McDonalds Deventer doelwit van dierenactivisten

Op de Amerikaanse website Bite Back wordt de actie opgeëist door de Animal Rights One Man Army. In het verleden is McDonald’s meerdere keren het slachtoffer geweest van dierenrechtenactivisten. De hoofdorganisatie van McDonald’s heeft geen idee waarom dit nu juist in Deventer gebeurt.

Op het gebied van dierenwelzijn houden ze zich aan alle nationale en internationale richtlijnen. De anonieme dader stelt op internet trots dat hij zeven ruiten heeft ingegooid. “Het meest afgrijselijke is dat McDonald’s is toegestaan dat ze het woord restaurant boven de ingang mogen zetten”, zo valt staat er te lezen op de website.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...