Bij de vestigingen van Kluwer in Deventer en Alphen aan de Rijn vallen 20 tot 25 gedwongen ontslagen.

Gedwongen ontslagen bij Kluwer in Deventer

Vorig jaar begon de uitgeverij met transparanter, slagvaardiger en vooral klantgerichter te werken. Daar moest ook een kostenbesparing mee behaald worden door inkrimping van personeel, mede door natuurlijk verloop en VUT. De economische crisis heeft volgens het bedrijf geen invloed gehad op het aantal ontslagen. Kluwer is één van de grootste uitgeverijen in Nederland en maakt deel uit van Wolters Kluwer, een wereldwijde leverancier van informatiediensten aan professionals. Er werken bijna 1000 mensen bij  het bedrijf.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...