Na aanleiding van de ophef over het vermeende integriteitonderzoek naar PvdA raadslid Jos Pierey in de stadskantoorzaak, heeft burgemeester Heidema vrijdag nog een brief ter ontzenuwing aan de fractievoorzitters van alle partijen in Deventer gestuurd.


Toch geen belangen-verstrengeling in stadskantoorzaak

Daarin geeft hij aan dat er geen sprake is van een integriteitonderzoek, maar dat er wel een juridisch advies wordt ingewonnen over de stadskantoorzaak. De brief van de burgemeester verteld het volgende “Volgens het college is er geen sprake van belangenverstrengeling. Desondanks heb ik besloten onafhankelijk juridisch advies te vragen rondom dit dossier. Het betreft nadrukkelijk geen integriteitonderzoek.

Het college heeft inmiddels besloten, ten einde discussie rondom een eventuele (schijn van)  belangenverstrengeling tegen te gaan, de raad voor te stellen de opdracht aan een ander bureau te geven.”

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...