De gemeente Olst-Wijhe heeft Zalencentrum Wesepe gekocht.

Gemeente Olst-Wijhe koopt Zalencentrum Wesepe

De gemeente Olst-Wijhe heeft Zalencentrum Wesepe gekocht. Dat heeft een belangrijke functie in het dorp. De gemeente moest actie ondernemen omdat een deal met een nieuwe exploitant op het laatste moment afketste. Korbeld-Huiskes heeft het zalencentrum gekocht en doorverkocht aan de gemeente Olst-Wijhe. Daar is een bedrag mee gemoeid dat niet afwijkt van de taxatie.

Wethouder Hollander vertelde aan de gemeenteraad dat een ultieme reddingspoging met de huidige exploitanten en met Plaatselijk Belang al vertrouwelijk was besproken. Vorige week kocht de gemeente al een deel van de inventaris van het zalencentrum om te voorkomen dat er voor de verenigingen essentiële spullen aan derden zouden worden verkocht.

Over Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...